Selecteer een pagina

Over ons

Missie

De gouden bakker bakt elke dag vers, handgemaakt brood en gebak. ,  . We gebruiken met veel plezier de beste ingrediënten die we kunnen vinden voor eten en drinken, met seizoensgebonden ingrediënten van leveranciers die we vertrouwen.

Heeft u een speciale wens of allergie? Kunt u altijd bij ons terecht. Het maken van een product op maat zoals bijvoorbeeld; zoutloos brood, komijnbrood, walnotenbrood, diverse taarten… doen wij graag voor u! Bijna alles is mogelijk bij ons

100%

Kwaliteit

10

Jaar ervaring

Visie

De Gouden Bakker bakkerij is een bakkerij die traditionele handgemaakte producten aanbiedt in een unieke sfeer. Alleen de beste producten uit de prachtige Provencie Den Haag. We gebruiken nooit kunstmatige smaakstoffen of toevoegingen in onze producten en we bakken uitsluitend met de allerbeste natuurlijke ingrediënten die beschikbaar zijn. We hebben hard gewerkt om een ​​groep door cakes/brood geobsedeerde teamleden te creëren met een passie voor wat ze doen. Onze bakkers behoren tot de beste in de branche, die gepassioneerd zijn om de best mogelijke service te bieden.